Про охорону праці у сфері торгівлі та громадського харчування з колективом ресторану «Пан Марципан»

дата публікації 17.02.2020

У рамках проведення превентивних заходів, направлених на попередження виробничого травматизму та поліпшення стану охорони праці на підприємствах області, 14 лютого інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Житомирській області Павло Островський провів семінар з колективом ресторану «Пан Марципан».

Під час заходу інспектор звернув увагу на основні причини настання нещасних випадків, навів приклади характерних порушень вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці, виявлених під час минулорічних перевірок на споріднених підприємствах, та надав рекомендації щодо проведення профілактичних заходів, спрямованих на поліпшення стану охорони праці в галузі.

Павло Островський наголосив, що вкрай важливим є додержання вимог законодавства про охорону праці, своєчасне проходження спеціального навчання з охорони праці, інструктажів, медичних оглядів, використання засобів захисту та нагадав учасникам семінару про необхідність свідомо дбати про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку і здоров'я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт.

Прес-служба Управління Держпраці у Житомирській області

АДРЕСА
10008
м. Житомир
вул. Шевченка, 18-А

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
Facebook
Youtube

КОНТАКТИ
Email: 06zt@dsp.gov.ua
Телефон: (0412) 34-68-70 - приймальня (у робочі дні)
Факс: (0412) 34-68-70 - приймальня (у робочі дні)
Телефон: (0412) 55-50-06 - черговий (у вихідні та святкові дні)
Телефон для довідок щодо отримання вхідного реєстраційного номера: (0412) 34-68-70 - канцелярія (у робочі дні)