Вінниччина: працівникам переробного підприємства наголосили на мінімізації виникнення нещасних випадків

05 лютого 2024
Фахівець Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці наголосив працівникам одного з переробних підприємств харчової галузі Вінниччини на важливості вжиття комплексних заходів із запобігання нещасних випадків на роботі.
 
Основну увагу працівників було зосереджено на порядку ідентифікації виробничих небезпек, базового оцінювання ризиків, визначення небезпек, які потенційно можуть завдати шкоди працівникам на робочих місцях.
 
Детально розглянули вимоги безпеки під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт, під час експлуатації механізмів, що крутяться та обертаються.
 
Посадовець також роз’яснив важливість застосування засобів індивідуального захисту та дотримання вимог щодо створення безпечних умов праці і профілактиці виробничого травматизму.
 
Більше про безпеку праці читайте на інформаційному порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua/.