Працівникам харчового підприємства у Житомирі розповіли як працювати безпечно

01 липня 2024
У харчовій промисловості існує високий ризик травматизму, саме тому нещодавно фахівець Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці  провів семінар з питань безпеки праці та надав технічні консультації працівникам одного з підприємств харчової промисловості у Житомирі.
 
Посадовець наголосив на дотриманні вимог безпеки праці,  особливу увагу приділив безпеці під час ремонту обладнання, деталі якого рухаються і обертаються.
 
Під час інформаційного заходу інспектор рекомендував службі охорони праці підприємства посилити превентивну роботу та систематично проводити тренінги з питань безпечних методів виконання робіт, надання першої домедичної допомоги.
Більше про безпеку праці читайте на інформаційному порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua/.