Житомирщина: працівникам харчової промисловості – про безпеку праці під час обслуговування обладнання

03 жовтня 2023

З метою попередження виробничого травматизму інспектор Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів інформаційний семінар із працівниками сфери харчової промисловості щодо вимог безпеки під час обслуговування виробничого обладнання.

Фахівець наголосив на основних правилах використання виробничого обладнання та пристроїв керування, їх безпечного розташування, способах попередження ризиків викидів газу, пари, рідини або пилу.

Крім того, інспектор зосередив увагу на питаннях попередження випадків прихованого травматизму, надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на виробництві та забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту.

Більше про безпеку праці на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/.