Хмельниччина: працівникам підприємств харчової галузі акцентовано на вимогах безпеки праці
17 серпня 2023Фахівець Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці проконсультував працівників підприємства харчової промисловості щодо вимог безпеки праці.
В ході заходу були розглянуті питання щодо виконання організаційних та технічних заходів безпеки під час експлуатації електроустановок споживачів, використання засобів індивідуального захисту, тощо.
Для профілактики виробничого травматизму акцентовано на обов’язковому дотриманні вимог законодавства з питань охорони праці.
Посадовець зазначив , що з огляду на ризики та негативні фактори, які характерні для харчової галузі на підприємстві повинні бути створені для кожного працівника здорові і безпечні умови праці відповідно до законодавства, визначені фактори небезпеки та оцінені професійні ризики.
Працівникам особливу увагу рекомендовано приділяти службі охорони праці підприємства, а саме проведенню всіх необхідних інструктажів, організації навчання безпечним методам і прийомам виконання робіт, наданню першої допомоги потерпілим.
Пам’ятайте, що належна підготовка і знання мають важливе значення для збереження життя та здоров’я працівників.
