Працівникам харчового підприємства на Вінниччині розповіли як працювати безпечно
12 лютого 2024У харчовій промисловості існує високий ризик травматизму, зумовлений частим наближенням людини до обладнання, у зв’язку з необхідністю управляти потоком продукту, усувати затори, здійснювати очищення машин, апаратів і трубопроводів.
Саме тому нещодавно фахівець Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів нараду з питань безпеки праці та надав технічні консультації працівникам одного з підприємств харчової промисловості Вінниччини.
Посадовець наголосив на дотриманні вимог безпеки праці. Особливу увагу приділили безпеці під час ремонту обладнання, деталі якого рухаються і обертаються.
Під час інформаційного заходу інспектор рекомендував службі охорони праці підприємства посилити превентивну роботу та систематично проводити тренінги з питань безпечних методів виконання робіт, надання першої домедичної допомоги.
Більше про безпеку праці читайте на інформаційному порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua/.


