Працівникам харчового підприємства у Житомирі розповіли як працювати безпечно
01 липня 2024У харчовій промисловості існує високий ризик травматизму, саме тому нещодавно фахівець Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів семінар з питань безпеки праці та надав технічні консультації працівникам одного з підприємств харчової промисловості у Житомирі.
Посадовець наголосив на дотриманні вимог безпеки праці, особливу увагу приділив безпеці під час ремонту обладнання, деталі якого рухаються і обертаються.
Під час інформаційного заходу інспектор рекомендував службі охорони праці підприємства посилити превентивну роботу та систематично проводити тренінги з питань безпечних методів виконання робіт, надання першої домедичної допомоги.
Більше про безпеку праці читайте на інформаційному порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua/.
