Про неухильне дотримання вимог безпеки розповіли інженерно-технічним працівникам підприємства харчової промисловості Вінниччини
17 серпня 2023Під час превентивного заходу, працівникам підприємства харчової промисловості акцентовано на заходах для попередження нещасних випадків та недопущеннівипадків прихованого травматизму.
Фахівці Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці зазначили, що сучасне виробництво характеризується наявністю різних шкідливих факторів, характер дії яких повинен знати кожен працівник, щоб не допустити ушкоджень та уникнути травмування, а також розвитку професійних захворювань.

В ході бесіди інспектори нагадали про підвищення рівня безпеки та охорони праці на підприємстві, дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, зокрема, при роботі з обладнанням, машинами та механізмами, деталі яких рухаються і обертаються, під час вантажно-розвантажувальних робіт, тощо.
Акцентували на обов’язковому забезпеченні працівників спецодягом та засобами індивідуального захисту.
Більше матеріалів на інформаційному порталі – https://pratsia.in.ua/
