Про важливість дотримання вимог з охорони праці наголосили працівникам харчопереробного підприємства

25 жовтня 2023

Під час перевірки знань з охорони праці, фахівці Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці  провели  роз’яснення  деяких аспектів з безпеки праці для працівників харчової галузі, що на  Вінниччині.

Фахівці зазначили, що безпека виробничих процесів забезпечується передусім, політикою підприємства, спрямованою на застосування технічно справного обладнання та устаткування, а також допускати до роботи працівників, які пройшли навчання, інструктаж з питань охорони праці.

Під час заходу, з метою недопущення виробничого травматизму, наголосили, зокрема,  на неухильному дотриманні   правил з електробезпеки, під час вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин та механізмів,  під час робіт на висоті.

Окремо обговорили дотримання права на працю для людей з особливими потребами і недопущення усіх  випадків дискримінації та  мобінгу.