В управлінні привітали переможця Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2021»

13 травня 2021

12 травня 2021 року до Управління Держпраці у Житомирській області завітав переможець ювілейного Х Всеукраїнского конкурсу дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей 2021” Віктор Головенко – учень 7 класу Вересівської загалноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Віктор полюбляє малювати, особливо скейчи. Його конкурсна робота “Лісове господарство” у фіналі конкурсу посіла ІІІ місце у категорії конкурсантів віком від 11 до 14 років.

“Ми живемо на Поліссі, разом з батьками часто ходимо в ліс по гриби та ягоди. Мені хочеться, щоб природа була красивою, а довкілля чистим. Тому люди мають дбайливо ставитися до зелених багатств. Особливо відповідально треба відноситись до працівників лісового господарства, адже людське життя – понад усе”, – пояснив обрання теми свого малюнка Віктор.

Вітали переможця начальник управління Сергій Сечін, голова журі регіонального туру конкурсу – заступник начальника управління Світлана Возна та член журі конкурсу Тарас Самойленко.

Сергій Сечін зазначив, що кожного року конкурс дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей”, який організовує і проводить журнал “Охорона праці” за сприяння Державної служби України з питань праці та її територіальних органів, відкриває можливість молоді не тільки розкрити свій творчий потенціал, а й звернути увагу суспільства на питання безпеки і здоров’я на роботі.

Усіх фіналістів конкурсу з Житомирщини журнал “Охорона праці” відзначив з нагоди Дня охорони праці в Україні спеціальними дипломами, а для Віктора Головенка передали медаль, диплом та цінні подарунки від організаторів та спорсорів конкурсу.

Від імені Управління Держпраці та журналу “Охорона праці” Сергій Сечін подякував мати Віктора та шкільного методичного керівника за виховання і підтримку його творчих починань та побажав переможцю майбутніх успіхів та перемог.