Вінниччина: працівникам підприємства харчової промисловості акцентовано на ризиках, які виникають в разі порушення вимог безпеки

09 червня 2023

Під час проведення перевірки знань нормативно-правових актів з охорони праці інспектори поінформували працівників одного з найкрупніших переробних підприємств харчової промисловості з питань безпеки праці.

В ході заходу були розглянуті питання щодо виконання організаційних та технічних заходів безпеки під час експлуатації електроустановок споживачів, використання засобів індивідуального захисту при виконанні робіт, тощо.

Для профілактики виробничого травматизму акцентовано  на обов’язковому дотриманні вимог законодавства України з питань охорони праці.

Посадовці наголосили, що з огляду на ризики та негативні фактори, які характерні для харчової галузі на підприємстві повинні бути створені для кожного працівника здорові і безпечні умови праці відповідно до законодавства, визначені фактори небезпеки та оцінені професійні ризики.

Пам’ятайте, що належна підготовка і знання мають важливе значення для збереження життя та здоров’я працівників.